Rise Buddy – Rice Snack – BBQ

50g

Pečeno a ne prženo. Napravljeno sa uljem od rižinih mekinja. Bez dodatnih MSG. Bez glutena.

Sastav: Thai riža, ulje od rižinog brašna, BBQ začin (šećer, sol, zapečeni čili začin), sol, teriyaki začin, bijeli luk u prahu, prah od crnog bibera, prah od bijelog bibera, thehalosa, ocat u prahu, teriyaki okus, ekstrakt paprike, umak od soje u prahu, ekstrakt kvasca, čili u prahu, BBQ okus, pahuljice od proljetnog luka, tamarind u prahu, sojin lecitin.

Sadrži soju, može sadržavati mlijeko, celer, sezam, orašasto voće

Sastojci

UH

40g • 82%

Mast

5g • 10%

Protein

4g • 8%

Pogledaj i ostale proizvode

Raw bar – Sante – lješnjak i chia

Sante Raw bar je ukusna pločica na bazi paste od hurme s dodatkom lješnjaka i chie, koja pruža energiju direktno iz prirode. Energetska pločica je 100% prirodnog sastava sa prirodnim šećerima. Uživajte u slatkom užitku energije. Sastav: sušene hurme, kikiriki, orašasti plodove 24% (kikiriki, bademi, lješnjaci), Chia sjemenke 2%, prirodna aroma.

Raw Bar – Sante – banana i kakao

Sante Raw bar je ukusna pločica na bazi paste od hurme s dodatkom banane i kakaa, koja pruža energiju direktno iz prirode. Energetska pločica je 100% prirodnog sastava sa prirodnim šećerima. Uživajte u slatkom užitku energije. Sastav: sušene hurme, kikiriki, sušena banana 17% (banana, pirinčano brašno), kakao 3%, prirodna aroma.

Vitaminski napitak – 4move – Immunity

Vitaminska voda sa okusom narandže sa dodatkom vitamina C i D koji doprinosi jačanju otpornosti organizma. Sadrži vitamine C, D i cink. Jedna konzerva napitka sadrži 80mg vitamina C, 5μg vitamina D i 5mg cinka. Sastav: voda, sokovi od koncetriranih voćnih sokova: jabuka, limun, ugljični dioksid, limunska kiselina, arome, vitamini, zaslađivači, cink glukonat, prirodna aroma […]