O nama

Healthven je priča nastala iz ljubavi prema zdravom i aktivnom načinu života.

Vođena vlastitim iskustvom, svjesna sam koliko je volje, vremena, truda i odricanja potrebno kako bi se stvorile zdrave navike. Taj put sam prošla i sama prije nekoliko godina, uz mnogo uspona i padova, te razumijem šta znači biti ljut, tužan, ali i ponosan na sebe kada plodovi vlastitog rada postanu vidljivi. Snažan um pokreće tijelo, a aktivan život od velike je važnosti i za fizičko zdravlje. Kretanje i redovna vježba odličan su način za rješavanje stresa ali i minimiziranje posljedica sjedenja, kao i za druženje, dobru energiju i fizički izgled.

Poseban izazov prepoznala sam u održavanju ovih navika ulaskom u poslovni svijet. Mnogobrojne obaveze kao i neplanirane situacije često nas dovode u iskušenja koja rezultiraju brzim rješenjima. Ta rješenja nam uglavnom stvaraju osjećaj krivice, grižnju savjesti, kao i posljedice na zdravstveno stanje i tjelesnu formu. Pronaći balans i znati ga održavati je svakodnevna borba mnogih od nas, te mi je primarni cilj pomoći vam da tu bitku dobijete i da zajednički izgradimo zajednicu za koju će prepreka biti samo riječ a napredak imperativ.

Vizija

Ponuditi jedinstvena rješenja za stvaranje i održavanje zdravih navika u poslovnom svijetu, te služiti kao primjer cjelokupnom društvu kako se malim promjenama mogu ostvariti veliki rezultati.

Misija

Želimo biti razlog za sreću i zadovoljstvo na radnom mjestu. Cilj nam je inspirisati vas da svakodnevno pravite zdrave izbore i kontinuirano uživate u rezultatima koje oni donose.

Vrijednosti

Osnovne vrijednosti naše kompanije su integritet, odgovornost i predanost. Posvećeno radimo kako bismo kreirali značajne prednosti za cjelokupno društvo. Podržavamo i domaću privredu izgradnjom umrežene platforme koja koristi svim njenim članicama.

Mnogo više od kutije.

Implementacijom holističkog pristupa zdravlju osigurajte da svi elementi vašeg poslovnog okruženja budu harmonizovani i izbalansirani. Healthven vas usmjerava na putu ka boljem načinu života i pruža svu potrebnu pomoć za ostvarenje dugoročnih i uspješnih rezultata.

Odaberi svoj HLTVN. box