Mnogo više od kutije.

Implementacijom holističkog pristupa zdravlju osigurajte da svi elementi vašeg poslovnog okruženja budu harmonizovani i izbalansirani. Healthven vas usmjerava na putu ka boljem načinu života i pruža svu potrebnu pomoć za ostvarenje dugoročnih i uspješnih rezultata.

Nasa kutija

Svaki mjesec donosimo vam nova iznenađenja.

10+ pažljivo odabranih proizvoda

Nutritivno bogate namirnice

Kvalitetni i prirodni sastojci

Domaći brendovi

Zdravi i ukusni proizvodi

Informacije o nutritivnim vrijednostima

Jednostavnim unosom naziva proizvoda, pratite unos kalorija, saznajte više o makronutritivnoj vrijednosti proizvoda, te s kojim namirnicama ga je najbolje kombinovati.

Unesite naziv proizvoda

Upoznajte se s hranom koju konzumirate u samo dva koraka.

Kako bismo potakli stvaranje zdravih navika i pomogli vam da naučite kako se pravilno hraniti i koje namirnice birati, u vašu radnu sredinu donosimo kutiju pažljivo odabranih proizvoda sa visokokvalitetnim nutritivnim vrijednostima, koji će vam pomoći da vaš radni dan protekne bez brige o užini ali i bez osjećaja krivice da ste pojeli nešto što niste trebali.

Grickalice i brza hrana često su najjednostavnija opcija kada ste u žurbi ili vam opadne koncentracija, ali svakodnevni unos nezdravih i visokokaloričnih namirnica ostavlja dugoročne posljedice na zdravlje i fizički izgled.

Bilo da se želite osjećati bolje iznutra ili svoje tijelo dovesti u određenu formu, Healthven je tu da vam pomogne.

Domaći proizvođači

Osim što brinemo o našim korisnicima, veliki značaj dajemo i našoj privredi, te tako prednost uvijek dajemo domaćim proizvođačima. Cilj nam je unaprijediti domaću privredu i podržati kvalitetne proizvode. Imate odličan domaći proizvod? Kontaktirajte nas!

No Products

/

HLTVN. GIFT BOX

Pažljivo odabrana selekcija zdravih i ukusnih grickalica dostavljena na željenu adresu. Idealan omjer slatkih i slanih poslastica najbolji je izbor svakodnevnih grickalica, ali i savršen poklon za tvoje prijatelje, kolege ili poslovne partnere. HLTVN. potiče stvaranje zdravih navika na ukusan i jednostavan način.

Naruči sada

HLTVN. CUSTOM BOX

Nudimo vam personalizirane HLTVN. kutije sa logom vaše kompanije, savršene za prilike kao što su seminari, eventi, konferencije te svi momenti u kojima želite ostaviti upečatljiv i jedinstven utisak.

Naruči sada