Vitaminski napitak – 4move – Focus

250ml

Vitaminska voda sa okusom limete sadrži magnezijum i vitamine koji doprinose svakodnevnoj funkciji organizma. Sadrži vitamin C, niacin, vitamin B6 i B12, te minerale cink i jod.

Jedna konzerva napitka sadrži 80mg vitamina C, 16mg niacina, 1.4mg B6, 2.5μg B12 i 188mg magnezijuma.

Sastav: voda, šećer, ugljični dioksid, citrična kiselina, okus prirodnog limuna, ekstrakt guarane (0,1%).

Sastojci

UH

5g • 100%

Mast

0g • 0%

Protein

0g • 0%

Pogledaj i ostale proizvode

Raw bar – Sante – lješnjak i chia

Sante Raw bar je ukusna pločica na bazi paste od hurme s dodatkom lješnjaka i chie, koja pruža energiju direktno iz prirode. Energetska pločica je 100% prirodnog sastava sa prirodnim šećerima. Uživajte u slatkom užitku energije. Sastav: sušene hurme, kikiriki, orašasti plodove 24% (kikiriki, bademi, lješnjaci), Chia sjemenke 2%, prirodna aroma.

Raw Bar – Sante – banana i kakao

Sante Raw bar je ukusna pločica na bazi paste od hurme s dodatkom banane i kakaa, koja pruža energiju direktno iz prirode. Energetska pločica je 100% prirodnog sastava sa prirodnim šećerima. Uživajte u slatkom užitku energije. Sastav: sušene hurme, kikiriki, sušena banana 17% (banana, pirinčano brašno), kakao 3%, prirodna aroma.

Vitaminski napitak – 4move – Immunity

Vitaminska voda sa okusom narandže sa dodatkom vitamina C i D koji doprinosi jačanju otpornosti organizma. Sadrži vitamine C, D i cink. Jedna konzerva napitka sadrži 80mg vitamina C, 5μg vitamina D i 5mg cinka. Sastav: voda, sokovi od koncetriranih voćnih sokova: jabuka, limun, ugljični dioksid, limunska kiselina, arome, vitamini, zaslađivači, cink glukonat, prirodna aroma […]