Prvi zdravi automat u regionu: Healthven otvara novu eru pristupa zdravim proizvodima

30. May 2024.

Prvi zdravi automat u regionu: Healthven otvara novu eru pristupa zdravim proizvodima

Sarajevo, 30.05.2024.

Osnivačica Healthvena, Mirela Halvadžija

Dragi čitaoci, sa velikim uzbuđenjem vam donosimo vijesti o revolucionarnom koraku ka zdravijem načinu života u našem gradu. Sarajevo je postalo domaćin prvog zdravog automata u regionu – Healthven automata, koji je postavljen na Fakultetu za saobraćaj i komunikacije na Kampusu Univerziteta u Sarajevu.

Šta je Healthven automat?

Healthven automat je odgovor na sve češću potrebu za brzim, ali zdravim opcijama prehrane. Zamišljen je kao praktično rješenje za studente, profesore i sve prolaznike koji žele kvalitetan obrok u pokretu. Ovaj inovativni automat nudi širok spektar zdravih grickalica i napitaka, pažljivo odabranih kako bi zadovoljili sve nutritivne potrebe pojedinaca.

Prof. Amel Kosovac / Dekan FSK, Pašović Lejla / PR Specialist @ US Embassy, Almedina Ćehić / Predsjednica FENIKS-a, Mirela Halvadžija / Healthven, Prodekan za finansije / FSK

Implementacija Healthven automata svečano je obilježena ceremonijom kojoj su prisustvovali mnogobrojni gosti, uključujući zvaničnike Fakulteta, studente, prijatelje i predstavnike Ambasade SAD-a u Sarajevu. Svi prisutni su imali priliku da se upoznaju sa proizvodima iz automata i čuju o značaju očuvanja mentalnog i fizičkog zdravlja.

U Healthven automatu možete pronaći raznovrsne proizvode koji zadovoljavaju različite prehrambene potrebe i preferense. Bilo da ste u potrazi za proteinskim snackom, veganskom užinom ili bezglutenskim opcijama, Healthven automat ima sve što vam treba. Proizvodi su pažljivo birani kako bi osigurali visoku kvalitetu i nutritivnu vrijednost, omogućujući vam da se osjećate dobro iznutra i izvana.

Saradnja sa renomiranim brendovima

Ponosni smo na saradnju sa renomiranim brendovima na bh tržištu, kao što su Zott i Voda Leda. Ova partnerstva garantuju vrhunski kvalitet proizvoda i ozbiljan pristup u pružanju najboljih mogućih usluga našim korisnicima.

Naredni koraci

Postavljanje prvog zdravog automata samo je početak našeg puta ka promicanju zdravih navika. Naš cilj je širenje ovog koncepta na više lokacija širom grada, kako bismo omogućili što većem broju ljudi jednostavan pristup zdravim opcijama. Zdravlje je neprocjenjivo, a mi smo tu da vam pomognemo da ga sačuvate na najpraktičniji mogući način.

Pridružite se revoluciji zdravog življenja uz Healthven. Posjetite nas na Kampusu Univerziteta u Sarajevu i isprobajte našu ponudu. Vaše zdravlje zaslužuje najbolje!

Za više informacija i novosti, pratite naš blog i budite u toku sa svim našim aktivnostima i projektima.